JATKOKOULUTUKSET

KOULUTUS-

KOKONAISUUDET

Laajoja, osaamista syventäviä koulutuskokonaisuuksia

Jatkokoulutukset ovat laajoja koulutuskokonaisuuksia, joissa perehdytään syvällisesti johonkin tiettyyn aihealueeseen. Tulossa on mm. työn ohella opiskeltaviksi suunnitetu, noin vuoden mittainen Health for Exercise Specialist -koulutus, jossa perehdytään liikunnan käyttämiseen tiettyjen sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa, sekä samoin noin vuoden mittainen Sports Nutrition Specialist -koulutus, jossa perehdytään ravitsemuksen perusteisiin ja ravitsemuksen käyttämiseen vaativan harjoittelun tukena.

SYVENTÄVÄT KOULUTUKSET

Muutaman päivän mittaisia syventäviä koulutuksia

Syventävät koulutukset ovat muutaman päivän mittaisia kokonaisuuksia. Näissä paneudutaan aihealueisiin, jotka vaativat workshoppeja enemmän aikaa opitun omaksumiseksi. Tulossa on mm. Advanced Hypertrophy Specialist -koulutus, jossa perehdytään lihaskasvun mekanismien uusimpaan tieteelliseen taustaan ja käytännön sovelluksiin.

WORKSHOPIT

Tiiviitä katsauksia tarkoin rajattuihin aihealueisiin

Workshopit ovat tyypillisesti yhden päivän mittaisia face-to-face koulutuksia tai lyhyempiä webinaareja, jotka paneutuvat tiiviisti johonkin tiettyyn aihealueeseen. Tulossa on mm. Liikunnan ammattilaisen ensiapu -workshop joka toteutetaan yhdessä Suomen Punaisen Ristin kanssa, Liikunta ja sydänsairaudet -workshop, joka toteutetaan yhdessä Suomen Sydänliiton kanssa, sekä Liikunta ja tyypin 2 diabetes -workshop, joka toteutetaan yhdessä Lääkärikeskus Aavan asiantuntijoiden kanssa.

Miksi personal training on suuremmassa nosteessa kuin koskaan? Miksi terveyden ja hyvinvoinnin markkinat tulevat moninkertaistumaan lähitulevaisuudessa? Miten ja miksi NHA antaa sinulle parhaat eväät tilanteen hyödyntämiseen? Lataa ilmainen oppaamme ja tutustu alan tulevaisuuteen.

TILAA UUTISKIRJE

Tilaa uutiskirjeemme ja pidämme sinut ajantasalla tuoreimmista kuulumisista. Lähetämme vain sellaista tietoa, jonka uskomme kiinnostavan sinua, emmekä koskaan, missään olosuhteissa anna sähköpostiosoitettasi muille osapuolille. Paina nappia ja nauti!

 

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY

Yhdessä, me teemme sen mahdolliseksi.

 

Koulutamme aikuisopiskelijoita liikunta-alan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste

[index]
[index]