HUIPPUOSAAJIEN KOULUTTAJA

UUDEN AJAN AMMATTILAISIA

Me Nordic Health Academyssä uskomme tulevaisuuteen, jossa terveydenhuollon ja liikunnan ammattilaiset työskentelevät rinta rinnan asiakkaan terveyden edistämiseksi.

Emme ole ajatuksinemme yksin, sillä yksi merkittävimmistä megatrendeistä terveydenhuollon saralla on muutos sairauden hoidosta kohti terveyden ylläpitämistä ja edistämistä.

Terveyden ylläpitämisen ja edistämisen nousu keskiöön kasvattaa terveys- ja hyvinvointipalvelujen potentiaalista asiakaskuntaa reilusta kymmenestä prosentista arviolta jopa kolmannekseen tai peräti puoleen koko aikuisväestöstä.

Muutos tuo mukanaan sekä huimia mahdollisuuksia että haasteita. Terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaiselle muutos tarjoaa mahdollisuutta tehdä entistäkin merkityksellisempää työtä sekä kasvattaa omaa ansiotasoaan. Haasteena on oman tietotaidon päivittäminen riittävälle tasolle, jotta voi uskottavasti toimia yhteistyössä terveydenhuollon toimijoiden kanssa.

Terveydenhuollon toimijoille muutos tarjoaa haastetta oman tietotaidon laajentamisessa sairauden hoidosta kohti terveyden edistämistä ja ylläpitämistä. Tarvitaan myös paljon uudenlaista osaamista, jota terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisilla perinteisesti on – tarvitaan uudenlaisia verkostoja.

Yhteinen haasteemme on löytää voittava arvoketju turvallisen ja tehokkaan elintapahoidon ja -ohjauksen antamiseen.

NORDIC HEALTH ACADEMY

Nordic Health Academy on perustettu tarjoamaan koulutuksia, jotka päivittävät ammattilaisten osaamisen uudelle tasolle, jolla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti palvella aiempaa laajempaa kohderyhmää, tuottaa tuloksekasta elintapahoitoa ja jotka edistävät moniammatillista yhteistyötä.

Etsimme koulutuksiimme parhaan mahdollisen osaamisen, huolimatta siitä, missä päin maailmaa sitä sattuu olemaan. Vuoden 2017 aikana olemme keskittyneet kehittämään ensimmäistä koulutuskokonaisuuttamme, hyvinkin mahdollisesti maailman parasta personal trainer –koulutusta.

Seuraavina vuosina keskitymme tuottamaan jatkokoulutuksia, jotka syventävät terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisten osaamista niin suorituskyvyn kuin yhä tärkeämmän elintapaohjauksen saralla.

Terveydenhuollon ammattilaisille tuomme ammattiryhmittäin räätälöityjä koulutuksia, jotka auttavat hyödyntämään liikuntaa ja ravitsemusta elintapahoidon välineinä.

Suurelle yleisölle tuomme näyttöön perustuvia, mutta ymmärrettäviä ja kansantajuisia ohjeita, kuinka voi joko itse auttaa itseään tai hyödyntää moniammatillista yhteistyötä oman terveytensä edistämiseksi.

Koulutuksissamme hyödynnetään täysimuotoisesti digitalisaatiota ja sen mahdollistamaa ajasta ja paikasta riippumatonta opiskelua ja oppimista. Koulutukset soveltuvat erityisen hyvin aikuisopiskelijoille sekä suoritettaviksi oman työn ohessa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään kanssamme terveempää huomista, jossa hyvinvointi ei ole vain harvojen etuoikeus, vaan kuuluu kaikille.

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI!

Miksi personal training on suuremmassa nosteessa kuin koskaan? Miksi terveyden ja hyvinvoinnin markkinat tulevat moninkertaistumaan lähitulevaisuudessa? Miten ja miksi NHA antaa sinulle parhaat eväät tilanteen hyödyntämiseen? Lataa ilmainen oppaamme ja tutustu alan tulevaisuuteen.

NORDIC HEALTH ACADEMY: IHMISET

Yhä enenevässä määrin, asiakkaiden kanssa onnistuminen vaatii enemmän tietoja ja taitoja kuin on realistista olettaa yhdellä ihmisellä olevan. Siksi nykyaikaisen personal trainerin yksi menestyksen edellytyksistä on laaja ja osaava kumppaniverkosto.

NHA:n oma asiantuntijatiimi koostuu alansa arvostetuimmista ammattilaisista, jotka tekevät uraauurtavaa työtä moniammatillisen yhteistyön kehittämiseksi ja edistämiseksi Suomessa. Opit parhaat käytännöt suoraan niitä työkseen tekeviltä ammattilaisilta. Lisäksi asiantuntijamme ovat jokaisen valmistuneen opiskelijan ensimmäinen resurssiverkosto, jota hyödyntää käytännön työssä.

VILHO AHOLA –  LÄÄKETIETEELLINEN JOHTAJA

Työssäni elintapalääkärinä teen säännöllistä yhteistyötä personal trainereiden kanssa. Tekisin mielelläni enemmänkin, mutta päteviä henkilöitä on erittäin vaikea löytää. Jotta turvallisesta ja tehokasta elintapahoidosta voi tulla totta, tarvitaan kentälle runsaasti käsiä ja jalkoja, jotka toimivat asiakkaan tukena arjen tasolla. Tämä rooli olisi omiaan personal trainerille, jonka koulutustausta on kunnossa ja joka ymmärtää roolinsa terveydenhuollon arvoketjussa. Uskon, että NHA:n kautta saamme kentälle lisää aidosti päteviä ammattilaisia.

VILLE VESTERINEN – URHEILUFYSIOLOGIAN HUIPPUASIANTUNTIJA

Vankka koulutustausta, vuosien tutkimustyö sekä käytännön kokemus kansainvälisen tason huippu-urheilijoiden ja valmentajien kanssa ovat kasvattaneet tietoutta ja osaamista, jota haluan jakaa NHA:n myötä yhä laajemmalle joukolle. NHA tarjoaa siihen loistavan toimintaympäristön.

SAMULI PENTINNIEMI – JOHTAVA PEDAGOGI

Olen aina ollut kiinnostunut opetusmetodeista ja olen yhdessä kollegani kanssa kehittänyt uusia menetelmiä liikunnan opetukseen. Kehittämäämme oppilaslähtöistä liikuntakasvatusmallia on koulutettu Liikkuva koulu -ohjelman osana jo useiden vuosien ajan ympäri Suomea. Vuonna 2017 meidät palkittiin Urheilugaalassa alakoulujen liikuntaluokkamallista, jolla pyritään tukemaan nuorten urheilijoiden kasvua ja kehitystä kohti urheilijan uraa. NHA:n kautta pääsen toteuttamaan intohimoani laadukkaasta opetuksesta ja tuoda tuleville huippuammattilaisille enemmän ymmärrystä pedagogiikasta ja didaktiikasta, eli siitä, miten asiat kannattaa opettaa.

MIKKO RINTA – JOHTAVA RAVINTO-ASIANTUNTIJA

Jokainen intohimoisesti työhönsä suhtautuva on aina kiinnostunut myös työnsä vaikuttavuudesta. Olen vakuuttunut, että NHA:n kautta voin viedä vuosikymmenen osaamistani sekä kentällä että ravinto-ohjaajien kouluttajana sille kohderyhmälle, jolle siitä on suurin mahdollinen ilo. Niille ihmisille, joilla on palava intohimo kouluttautua tiiviisti asiakasrajapinnassa toimivan elintapaohjauksen ja –hoidon suomalaiseen kärkikaartiin.

SANNA ELORANTA – FYSIOTERAPEUTTI, HEAD OF TRAINING 

Unelmani on rakentaa Suomeen nykyistä parempi yhteistyö terveydenhuoltoalan ja liikunta-alan välille. Tätä unelmaa tekee todeksi Nordic Health Academy, josta syystä koen kouluttamisen NHA:ssa itselleni erityisen mieluisaksi ja tärkeäksi.

HENRI PYYKKÖNEN – MASTER TRAINER 

Vuosikymmen personal trainerin työssä on opettanut minut arvostamaan ammattia. On etuoikeus olla myötävaikuttamassa toisen ihmisen terveyteen, jaksamiseen ja elämänlaatuun. Liikuntalääketieteen opinnot ovat avanneet silmäni karulle todellisuudelle, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen on yksi tulevien vuosikymmenien suurimmista haasteista. NHA:ssa haluan olla mukana nostamassa personal training –osaamista ja ammatin arvostusta sille tasolle, että jatkossa voimme työskennellä arvostettuna osana terveydenhuollon moniammatillista tiimiä.

ARI LANGINKOSKI – MENTORI,
OPERATIIVINEN JOHTAJA

Nordic Health Academy toteuttaa vuosikymmenen mittaista haavettani. Se kouluttaa tähän maahan terveys- ja kuntoliikunnan ammattilaisia, joilla on arsenaalissaan paras mahdollinen teoreettinen ymmärrys, käytössään maailman parhaat käytännöt ja kouluttajinaan maan parhaat asiantuntijat.

TAPANI MÄÄTTÄ – MENTORI,
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA

 

Olen työskennellyt terveys- ja liikunta-alan yrityksissä valmennuksen, koulutuksen, myynnin ja johtamisen tehtävissä noin 15 vuoden ajan. Toimin Nordic Health Academyssa oppilaidemme mentorina ja hallituksen puheenjohtajana. Mentorin työssä pääsen toteuttamaan intohimoani auttaa ja sparrata alan ammattilaisia kohti menestystä ja toimimaan avainpelureina terveysalan käynnissä olevassa murroksessa. 

YHDESSÄ, ME TEEMME SEN MAHDOLLISEKSI

NORDIC HEALTH ACADEMY 

 

Koulutamme aikuisopiskelijoita liikunta-alan ja elintapaohjauksen ammattilaisiksi.

YHTEYSTIEDOT

 

Bulevardi 30 B 1

00120 HELSINKI

E: info@nha.fi

P: +358 50 302 0753

Tietosuojaseloste

[index]
[index]